jueves, 7 de marzo de 2013

MANIFEST 8 DE MARÇ




ASSOCIACIÓ MÉS QUE DONES
(BOCAIRENT, VALÈNCIA)

El 8 de Març ens recorda totes les lluites que han encapçalat les dones al llarg de la història. Els moviments feministes s’han configurat com a organitzacions crítiques amb els sistemes vigents. Uns sistemes que han canviat amb el temps però que, sota unes formes o altres, han reduït la dona. I és aquest moment, 2013, necessari d’organitzacions crítiques que facen front a la crisi; a la crisi de consciències que s’està emportant per davant drets aconseguits al llarg de la història.

Som feministes i estem orgulloses de ser-ho. Malgrat tot, caminem i caminarem. La història ens avala. Al llarg dels anys hem aconseguit la majoria dels objectius que ens hem proposat i tot açò, gràcies a les persones que han defensat i treballat per l’equitat de gènere i ho segueixen fent. Ens agafem de la mà del feminisme per l’equitat de gènere des de les escoles, des dels carrers, al poble, a casa, a cada racó de la nostra quotidianitat.

ESTEM FARTES de tantes renúncies!! Aquesta frase resumeix tots els nostres pensaments i només ens queda una sortida: lluitar. Hem decidit unir-nos, associar-nos i fer veure que les nostres reivindicacions no són cap somni, són realitats. Ho volem, perquè és nostre.

Associació Més que Dones
mesqdones@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario